Untitled
13 mei 2016
week 152: 6 t/m 12 mei

Op 06 mei ben ik samen met Laura en opa en oma Van Aerle gaan ontbijten bij de HEMA. Laura vond het erg gezellig. Daarna zijn we bij de Etos nieuwe “crocks” voor haar gaan kopen, want ze had vanmorgen haar enkel opengehaald, waardoor ze haar nieuwe schoenen nu echt even niet aan kan. Ze was er erg blij mee en heeft ze niet meer uitgedaan ;-). We hebben boodschappen gedaan, zijn thuis broodjes gaan smeren en toen zijn we met zijn tweetjes naar de Speuldries gegaan. Laura heeft heel fijn gespeeld en we hebben gezellig samen gepicknickt. Toen we weer thuis waren, heeft Laura lekker lui een filmpje gekeken en daarna nog even lekker in de tuin gespeeld. Mark, Laura en ik hebben met zijn drietjes gegeten en na het avondeten kwamen tante Monique, Esther en Lars Bas weer thuis brengen!
Laura is op 07 mei gezellig met mij mee boodschappen gaan doen. ’s Middags zijn we bij tante Willeke geweest, die haar verjaardag vierde. De broer en ouders van oom Teun waren er ook. Bas, Laura, Eline, Amy en Mila hebben heel fijn buiten op het grasveld gespeeld en gezellig gepicknickt: ze hebben lekker frietjes gegeten op een deken in het gras.
Op 08 mei was het moederdag. Laura had een mooi hartvormig “tasje” van karton beschilderd en er zaten lekkere hartvormige snoepjes in. En ik heb nog meer snoepjes gekregen. ’s Morgens zijn we naar opa en oma Van Mierlo gefietst. Bas, Laura, Esther en Lars hebben fijn in de tuin gespeeld. We hebben fijn in de tuin gezeten en daarna gezellig met zijn allen geluncht. Daarna zijn we naar opa en oma Van Aerle gegaan. Ook daar hebben we lekker buiten gezeten, op de daktuin. Bas, Laura en Eline hebben fijn gespeeld. We hebben gezellig met zijn allen Chinees gegeten en daarna zijn we weer naar huis gefietst.
Laura en ik hebben op 09 mei Bas weer naar school gebracht. Daarna hebben we boodschappen gedaan. ’s Middags na school zijn we bij Ellen geweest. Laura heeft lief in de speelkamer gespeeld. Na het avondeten zijn we met zijn vieren nog een keer naar Ellen gefietst, om Bas zijn zonnebril en Laura’s Nijntje weer op te halen…
Op 10 mei mocht Laura voor het eerst na de meivakantie weer naar de Peuterspeelzaal. Ze heeft het goed naar haar zin gehad. Na school hebben Bas en Laura fijn samen in de tuin gespeeld. Vandaag mocht Laura in Bas zijn vriendenboekje schrijven .
Op 11 mei zijn we gezellig bij opa en oma Van Aerle gaan lunchen. Tante Maartje en Eline waren er ook. Daarna hadden we een afspraak bij de gemeente voor de Lunchclub. Weer thuis hebben ze heel fijn samen in de tuin gespeeld.
Laura wilde op 12 mei haar tent in de tuin zetten om er boekjes in te gaan zitten lezen. Toen ik haar ging roepen, omdat we Bas weer op moesten halen, lag ze heerlijk te slapen in de tent ;-). Na school hebben Bas en Laura weer fijn in de tuin gespeeld. Bas heeft Laura leren schommelen en hij heeft haar een tijdje op de schommel geduwd.








Geef uw reactie

Naam:
Reactie:
CAPTCHA Image [ Andere Code ]








Google Analytics Alternative